Sliktas ziņas Leldes Ceriņas dzīvē; “Gads iesācies tiešām neveiksmīgi…”

Televīzijas raidījumu vadītāja un influencere Lelde Ceriņa ir dalījusies ar neplānotu notikumu.

Īss apraksts par Leldi:

Lelde Ceriņa ir Latvijas žurnāliste, televīzijas un radio raidījumu vadītāja. Viņa ir dzimusi 1992. gada 20. jūnijā kā Lelde Lietaviete. Ceriņa ir ieguvusi augstāko izglītību komunikācijas zinātņu jomā Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē.

Viņas karjera sākās kanālā TV24, kur viņa strādāja kā ziņu reportiere un vēlāk kļuva par producenti un autorraidījumu vadītāju. Ceriņa ir vadījusi dažādus raidījumus par dažādiem tematiem, piemēram, par modi (“Rīgas stila pavēlnieks”), vides ilgtspējību (“Zaļākais darba kolektīvs”), kultūru un dizainu (“Tête-à-Tête ar Rīgu”), kā arī veselību un estētisko medicīnu (“Ceļā uz pārliecību”).

2023.gadā viņa pievienojās TV3 kanālam, vadot raidījumu “Mēs mīlam ģimeni” un tajā pašā laikā veidojot satura rubriku StarFM. Lelde Ceriņa ir strādājusi arī jauniešu televīzijā Kivi TV un producējusi raidījumu “Mana pirmā šepte” Latvijas Televīzijā.

Turklāt viņa ir piedalījusies TV3 raidījumā “Balss maskā”. Ceriņa ir dzīvojusi bērnību Vangažos. 2018. gada 25. maijā viņa apprecējās ar Aivi Ceriņu. Pārim ir divi bērni – meita un dēls. Tomēr 2023. gada nogalē A. Ceriņš paziņoja, ka viņu laulība ir izjukusi.

 

«Gads iesācies tiešām veiksmīgi. Mācība 01/24 – divreiz padomāt pirms vakara nogurumā doties izdangātā trasē,» sociālajos tīklos Lelde Ceriņa dalās ar savu pieredzi pēc negadījuma kalnu trases laikā, kurā tika iegūta traumēta roka(lūzums). Lelde bija devusies izbaudīt aktīvās brīvdienas ārvalstīs.

 

Jau gadu sākumā Lelde norādīja, ka pēdējie mēneši viņai bija pilni ar daudziem pārbaudījumiem. Gada beigās viņas bērnu tēvs, TV raidījumu un pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš, nāca klaja ar paziņojumu par laulības šķiršanos, kurā viņš atzina savu vainu par notikušo.

 

 

«Jauns gads nereti nāk kā tīrs audekls – gribas uz tā vilkt tikai gaišas līnijas, tāpēc vēl vecajā es un Lelde vēlamies dalīties ar mums sāpīgu ziņu. Esam šķīruši laulību un turpmāk iesim katrs savu ceļu.

Esmu ilgtermiņā rīkojies kā kretīns un laulībā pārkāpis dotos solījumus. Man pašam no sirds žēl, ka pazaudēju tik vienreizēju sievieti un savu bērnu mammu,» pauda Ceriņš. «Mīlot savus bērnus, uzturēsim cieņpilnas un draudzīgas attiecības arī turpmāk. Lūdzu respektēt šo lēmumu un netraucēt šajā sarežģītajā dzīves posmā,» rakstījis Aivis.

Aivis Ceriņš un Lelde Ceriņa apprecējās pirms pieciem gadiem. Pirms dažiem mēnešiem bija dzirdamas runas, ka Aivis Ceriņš bija esot pieķerts sānsoļos, bet toreiz Lelde publiski apliecināja savu ticību vīram. Gadu beigās viņa vairs neaizsedza šo faktu, sakot: “Mācībstundas ir saņemtas. Krietni smagākas, kā būtu gribējies.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment